EXTRA GEOPEND

 


Koningsdag 27 april


 

KOOPZONDAGEN

 

 

29 april


13 mei


 

27 mei


 

Openingstijden

Koopzondag*

:

11.00 - 17.00 uur

Maandag : gesloten

 Dinsdag

: 9.30 - 18.00 uur

 Woensdag

: 9.30 - 18.00 uur

 Donderdag

: 9.30 - 18.00 uur

 Vrijdag

: 9.30 - 21.00 uur

 Zaterdag

: 9.30 - 17.00 uur

 
* 2 KOOPZONDAGEN PER MAANDINTERIEURWERELD van de Belt

Kosterweg 9

7949 AL  Rogat-Meppel

T: (0522) 44 13 46
E: info@interieurwereld.nl

Kvk nr: 040325710000H Meppel

Volop gratis parkeren

 


Informatie bezorgkosten >

 


 

 

CBW erkend

 

Onderhoudswebshop Interieurwereld

 Van de Belt Meubelen

 

 

 

Al meer dan 40 jaar een begrip in de regio

Al meer dan veertig jaar een begrip in de regio! Binnen Interieurwereld van de Belt, alles voor jouw woning op verschillende prijsniveau's, richt deze afdeling zich kwalitatief goede meubelen met vele mogelijkheden. Onze collectie meubelen bestaat uit een veelzijdig aanbod van moderne en design meubelen, lifestyle en tijdloos wonen. 

 

Kwaliteit en zitcomfort

Onze vakkundige stylistes geven graag advies. Wil je jouw complete interieur veranderen of gaat je verhuizen, dan heb je wellicht behoefte aan een uitgebreid interieuradvies. Wij helpen graag met het maken van een interieurplan en de realisatie van jouw of julie woonwensen.

 

Ruime collectie met de beste merken

We hebben een zeer ruime showroom met een grote opstelling van meubels. Je vindt er de mooiste meubels van de beste merken. Klik op het merk van jouw keuze en bekijk een selectie van onze collectie.

Ontdek de prachtige meubelen van Nederlandse bodem van bert plantagie Ontdek de design meubelen van Nederlandse bodem van Leolux Ontdek de design meubelen van Nederlandse bodem van Pode Ontdek de prachtige kasten collectie van Hülsta De New Sity collectie brengt een eigentijdse, moderne uitstraling gecombineerd met een hoge kwaliteit en een zeer goed zitcomfort. Van Nederlandse Bodem. Rolf benz verkrijgbaar bij interieurwereld Rogat-Meppel, Drenthe
Interstar al meer dan 75 jaar lang maker van design meubelen op Hollandse bodem Vooruitstrevende meubelmaker uit Belgie Ontdek de design meubelen van Harvink!