Spacer

Bekijk Morgana Meppel Interieurwereld van de Belt op Opiness

 

 

 

 

webshop statisch blok


Informatie bezorgkosten >

(Deze bezorgkosten gelden voor de showroomsale). 

 

 

 

Openingstijden

Maandag

:

gesloten

Dinsdag : 9:30 - 18:00 uur

Woensdag

: 9.30 - 18.00 uur

Donderdag

: 9.30 - 18.00 uur

Vrijdag

: 9.30 - 21.00 uur

Zaterdag

: 9.30 - 17.00 uur

Zondag

: gesloten


 

Vanaf 13 september 2020 zijn wij


IEDERE ZONDAG GEOPEND


van 12.00 - 17.00 uur

 

 

 

 
INTERIEURWERELD van de Belt

Verlengde Industrieweg 1

7949 AR Rogat-Meppel

T: (0522) 44 13 46
E: info@interieurwereld.nl

Kvk nr: 040325710000H Meppel


Volop gratis parkeren

 

 


 

 

CBW erkend

 

 Morgana Goed en Gezond Slapen

Morgana dé specialist op het gebied van slapen.  Wij hebben een uitgebreide collectie bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden en kledingkasten. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt dan kun je bij ons ook jouw eigen bed laten samenstellen met de hulp van onze adviseur. En ook voor vakkundig advies en de laatste trends bent je bij Morgana Meppel aan het goede adres. 


 

Morgana stapelkorting

Een goede slaapoplossing bestaat uit 4 componenten: de bedbodem, het matras, een hoofdkussen en een dekbed. Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw slaap-dna kunnen we de best persoonlijke slaapoplossing samenstellen en geniet je optimaal van een goede nachtrust en wordt je elke dag fit en uitgerust wakker.

 

Met deze actie krijg je:

* 5% korting op een bodem

* 10% korting op een matras (bij aankoop van een bodem)

* 15% korting op een hoofdkussen (bij aankoop van een bodem en matras)

* 20% korting op een dekbed (bij aankoop van een bodem, matras en hoofdkussen)

 

Wij hebben extra maatregelen genomen in verband met COVID-19. Zo kunt u gerust en veilig op weg naar een goede nachtrust:

 

  • Wij schudden geen handen
  • We hebben extra hygiënische maatregelen genomen
  • Voordat u op een testbed gaat liggen, doen we een nieuw hoeslaken om het matras
  • Iedere klant krijgt een eigen kussensloop


 

Naast de Morgana collectie voeren wij topmerken als:

         

En beddengoed van o.a.: Beddinghouse, Marjolein Bastin, van Dyck, Ariadne at Home, At Home, Kardol & Verstraten en meer.


 

Digitale Slaap-DNA test voor het perfecte bed

Bij Morgana gaan wij op zoek naar jouw unieke, persoonlijke oplossing. Na een grondige analyse van jouw slaapgedrag, het huidige bed en huidige eventuele lichamelijke klachten helpen wij je bij de keuze van een passend slaapsysteem. Bij Morgana kun je jouw Slaap-DNA laten testen in een unieke testcabine. Door middel van deze gratis slaaptest, die slechts 8 minutenen duurt, wordt bepaald waar jouw lichaam ondersteuning nodig heeft. Goede ondersteuning op de juiste plaatsen is essentieel voor een goede nachtrust. Met name bij lichamelijke klachten is een bed met de juiste ondersteuning op de juiste plaatsen en het verminderen van druk op andere plaatsen essentieel. Bekijk hieronder de video over de Digitale Nachtrust Analyse.Je zult tijdens de test ervaren dat de druk in nek, schouders en bekken minder wordt wanneer de computer de bodem bijstelt aan de hand van jouw lichaamsbouw, gewicht en lengte. Onze adviseur kan aan de hand van de resultaten van de slaap-DNA-test de lattenbodem of boxspring instellen naar de bouw van jouw lichaam en slaaphouding én advies geven over het voor jouw geschikte matras. In alle rust kunt je vervolgens in onze teststudio de combinatie van lattenbodem en matras en/of de combinatie van boxspring en matras proberen. Mocht er later iets veranderen, dan kan de lattenbodem of boxspring door middel van een simpele handomdraai zo worden bijgesteld. Wij verwelkomen je graag bij Morgana Rogat-Meppel in Interieurwereld om in de testcabine het perfecte bed te ervaren! 

 

Om het een en ander uit te sluiten biedt Morgana Slapen Meppel de DNA slaaptest ofwel de Digitale Nachtrust Analyse gratis aan. Je kunt direct de afspraak maken via morgana@interieurwereld.nl of bellen met 0522-441346.

 

 

Sterke punten van Morgana Slapen Meppel:

• Morgana Slaapgarantie. Wij staan achter ons advies en de producten die wij op basis daarvan leveren. Mocht je niet tevreden zijn over de aankoop, dan bieden wij een 90 dagen slaapgarantie. Bekijk hier de voorwaarden van de Morgana Slaapgarantie.

• Ruime collectie boxsprings, bedden, kledingkasten en bedtextiel, waarbij kwaliteit en

• betaalbaarheid voorop staan.

• Digitale Nachtrust Analyse in de winkel

• Ervaren en deskundig personeel.

• Eigen gratis bezorg- en montagedienst.

• Professioneel interieuradvies voor uw slaapkamer in samenwerking met de interieurontwerpers van Interieurwereld.

• Veilig kopen: Wij zijn CBW-erkend.

• Geen aanbetaling:  betaal bij levering van de goederen.

• Op afspraak zijn wij 's avonds geopend. 


 

Advies nodig? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. Maak hier een afspraak!

 

Yvonne

Mathieu

Linda

Linda

 

Onze advieurs nemen graag een slaaptest met je af. De test duurt slechts 8 minuten en je merkt direct verschil. Zo merkt je bijvoorbeeld dat de druk in nek, schouders en bekken minder word wanneer de computer het matras bijsteld aan de hand van jouw lichaamsbouw. Na de test ontvangt je een formulier waarin staat wat uw slaap-DNA is. Onze adviseur zal aan de hand van de resultaten uw lattenbodem of boxspring instellen naar de bouw van jouw lichaam en slaaphouding. En mocht er later iets veranderen kan de boxsrping of lattenbodem doormiddel van een simpele handomdraai zo worden bijgesteld. Kom langs in de winkel of maak een afspraak via morgana@interieurwereld.nl.


RetourMatras: Uw matrassen worden 100% gerecycled.
De matrassen worden machinaal bewerkt waarbij alle materialen worden gesepareerd en een tweede leven krijgen in nieuwe producten. Van matras naar judomat en fiets!

 

     

 

 

Bekijk Morgana Meppel Interieurwereld van de Belt op Opiness